четвртак, 12. јануар 2017.

Eucerin pH 5 Deodorant 0% Aluminium


Nisam osoba koja se oduševljava dezodoransima, ali s vremena na vreme naletim na dezodoranse koji se izdvoje iz mase, i o njima volim da pišem, kako biste i vi čuli moje pozitivne utiske. Jedan takav dezodoran je novitet brenda Eucerin, o čijim dezodoransima sam i ranije pisala i koje volim. Ovaj dezodorans u sebi ne sadrži aluminijum, tako da će mnoge privući. Zapravo je reč o roll-on dezodoransu u klasičnom staklenom pakovanju od 50ml, a cena mu je 973 dinara.


I'm not a person who gets thrilled by deodorants, but from time to time I run into deodorants that are better then most, and I like writing about these, so you too can hear my positive impressions, too. One such deodorant is a novelty from Eucerin, whose deodorants I like and I have written about before. This deodorant doesn't contain aluminum, so many will like it. Actually it is a roll-on deodorant in a classic glass packaging of 50ml and its price is 973 RSD.


Dezodorans ne sadrži aluminijum, alkohol i parabene, a sadrži parfem i miriše vrlo blago, mirisom koji podseća na kreme. Ima pH 5 i pogodan je čak i za kožu sa dermatitisom. U sastavu sadrži Polyquaternium-16, sastojak koji sprečava razmnožavanje bakterija i na taj način sprečava pojavu neprijatnih mirisa. Pogodan je za osetljivu kožu, što sam i sama osetila jer ni malo ne peče ako se nanese odmah nakon brijanja. Nisam imala prevelika očekivanja, pošto dezodorans deluje blag, ali moram priznati da sam se iznenadila. Zaista lepo štiti od stvaranja neprijatnih mirisa, a blago i smanjuje znojenje. Zapravo, po efektima vrlo je sličan jakim dezodoransima punim aluminijuma.


Deodorant doesn't contain aluminum, alcohol and parabens and contains perfume, and it has a very mild creamy fragrance. It has pH 5 and it is suitable even for skin with dermatitis. It contains Polyquaternium-16, an ingredient that prevents bacterial growth and thus prevents unpleasant odors. Deodorant is suitable for sensitive skin, which I also felt, because it does not sting when applied immediately after shaving. I didn't have high expectations, since deodorant feels mild, but I have to admit I was surprised. Really nicely protects against odors, and even reduces sweating a little. In fact, the effects are very similar to those from strong deodorants full aluminum.


Moj zaključak je da ovaj dezodorans ima i dobar sastav i dobre efekte i definitivno je vredan isprobavanja. Kada su dezodoransi u pitanju, vrlo sam zahtevna i retko koji prolazi sve moje kriterijume. Ovaj Eucerinov dezodorans jedan je od retkih koje zaista mogu da pohvalim i preporučim svakome.

Informacije i ocene
Cena973 RSD
Gde kupitiLilly, apoteke
Vrste1
Da li bih ih ponovo kupilaDa!
Pakovanje5/5
Cena3/5
Efekat4/5
Sastav5/5
Ukupna ocena4/5
ZaProtiv
- sprečava pojavu neprijatnih mirisa
- smanjuje znojenje
- sastav
- pogodan za osetljivu kožu
- miris
- cena                                 


My conclusion is that this deodorant has a good composition and good effects and is definitely worth trying out. When it comes to deodorants, I'm very demanding and they rarely pass all my criteria. This Eucerin deodorant is one of the few that I can really recommend to everyone.

Information and scores
Price
973 RSD
Where to buyLilly, pharmacies
Types1
Would I buy it againYes!
Packaging5/5
Price3/5
Effect4/5
Ingredients5/5
Overall Score4/5
ProsCons
- prevents odors
- reduces sweating
- ingredients
- even for sensitive skin
- scent
- price                    

2 коментара:

  1. Odlično ako deluje kao antiperspirant, a to nije! Imaću u vidu!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa ja sam imala takav utisak. Mada sad je i zima. S druge strane zimi kad se znojis jos je gore jer se samo natapa odeca. A deluje mi da sam se malo manje znojila.

      Избриши